Priser

Priser

Alle priser kan ses på bookingsiden hvor priserne vil være opdaterede.Priser er delt op i to dele:
Ydelse, som er selve påsætningen og afregnes med påsætter.
Materialer, som er de extensions, der skal påsættes.

Der er meget lille lager, pga det store udvalg af metoder og derfor bestilles materialer hjem til den enkelte. Det er også tilladt at medbringe egne extensions.
Når du booker tid skal du være opmærksom på at kontakte os så vi har dine extensions på lager.  •  Nogle extensions kan vi bestille fra enten lokal forhandler med ca 5 dages varsel. 
  • Andre extensions skal fra fabrikanten og der kan det tage 4-6 uger at få materialer hjem.
  • Custom made håndlavede extensions, der skal laves efter dine specifikke behov og ønsker, er der en længere kø til. Ofte 2-4 måneders ventetid, men du er velkommen til at kontakte os for at høre hvor lange ventelisten er på et givent tidspunkt.


De håndlavede extensions kan man se priser på herunder.

Prisliste for håndlavede syntetiske dreadlocks
Prisliste for håndlavede ulddreads
Vær opmærksom på at der altid er nogle færdige sæt i klinikken som ligger klar til påsætning. Det vil være specielle og unikke farvesammensætninger med forskellige stilarter og udtryk. De vil ofte være udsmykket med ekstra dekorationer, perler, wraps og der vil være ret store besparelser på disse sæt. 
De færdige sæt kan købes i webshoppen. Hvis de skal påsættes i klinikken, kan man købe dem til afhentning og booke tid til påsætning i bookingsystemet.


    Hair Envy - extensions clinique

    CVR: 35347534