Locks of Love

Locks of Love

Hvad er Locks of Love?

Hair Envy forhandler håndlavede syntetiske dreadlock extensions, der er håndlavet på fabrik via Dreadshop.


Forberedelse

Dit eget hår skal mindst være 6-8 cm langt for at dreadsne kan installeres pænt og helst ikke længere end dreadsne.
Du skal komme med renvasket og helt tørt hår. Vask gerne håret to gange i shampoo uden balsam, kur og produkter. Du skal ikke glatte håret før påsætning.

Mængde og stil

Locks of Love er lavet efter samme metode man bruger til naturlige ægte dreads, men er lavet i højkvalitetes henlon fibre. 
De fås i to længder og to tykkelser:
Længder:
55 cm som går til midt på ryggen
70 cm, der går ned over længden afhængig af hvor høj du er.
Tykkelser:
Original, der er medium tykkelse 0,8-1 cm
Thin, der er tynde 0,4-0,6 cm

Et standard dreadsæt består typisk af 24 single ended og 16 double ended dreads. Det giver et naturligt look og er til at håndtere.
Der kan naturligvis sættes både flere og færre på afhængig af ønsket stil, men som standard mixes double og single ended for den mest behagelige påsætning, der giver en fin naturlig fylde.

 

Farver

Locks of Love bliver fremstillet i ensfarvede og ombré
De ensfarvede er mixet af flere toner for at give dybte og naturlighed
Ombré har en farve ved rødderne og en anden farve i spidserne.

Der er begrænsede farver og kombinationer, og der kommer hele tiden nye farver til. 
Der er farveprøver i klinikken, så man kan se de forskellige muligheder.Påsætningsmetode

Dread-extensions flettes ind i dit eget hår, og fastgøres med små stærke elastikker. Dit eget hår tager ikke skade af det. 
Der tilbydes to typer installationsmetoder:
Standard zigzag fletning (french method)
Havfruefletning (fishtail method)

 
Varighed

Dreads kan sidde i omkring 8-10 uger, hvor efter udvoksningen er blevet så stor, at det ikke er pænt længere. Desuden vil det løse hår i udvoksningen have stor risiko for at filtre sammen. Når dreadsne skal ud, klippes elastikken der fæstner fletningen der holder dreaden på plads, over og fletningen løsnes og dreaden glider ud. Håret skal gennembørstes for løse hår inden du vasker det, for at de løse hår ikke filtrer sammen.

 
Vask og pleje

Du kan sagtens gå i bad med dread-extensions, men de bliver meget tunge og er længe om at tørre. Hvis du får behov for at vaske din hovedbund, kan du lave en mild sæbeopløsning og skylle hovedbunden, eller evt en opløsning af teatree-oil og vaske med. Det er vigtigt, at du skyller helt fri for sæberester, da det eller vil kunne klø. Alternativt kan man helt udgå sæbe og bare vaske med vand.

Vi sælger en særlig shampoo til dreadlocks som anbefales.


Desuden anbefales Refreshing Spray til hovedbunden, der er et plejemiddel af naturlige økoveganske ingredienser, der stimulerer hovedbunden der gør at hovedbunden ikke fedter, så hårvask kan udsættes. Den er fugtgivende til hovedbunden, så du ikke får skæl og tørre flager. Den er kløestillende og lindrende pga essensielle olier. Den kan med fordel stilles i køleskabet hvis der er behov for ekstra opfriskning.

 

Gener og ubehag

Der er enkelte, der reagerer på det øgede træk på hårsækkene, og det skal man være opmærksom på. Det er helt almindeligt, at det klør lidt i hovedbunden i starten. Lad med at klø med neglene og flå i dreadsne. Dub i stedet med flad hånd hvor det klør og brug en Refreshing spray, så ofte du har brug for det.
De første nætter kan det også være lidt underligt at sove på, men det vænner man sig hurtigt til. Lige når dreadsne er blevet påsat kan man få lidt "ondt i håret" ligesom hvis man har haft en stram hestehale i. Det er fordi, der strækkes i hårsækkene pga af den uvante tyngde. Det kan lette at sætte håret lidt op eller tage smertestillende håndkøbsmedicin.

Der er nogle, der oplever små knopper i hovedbunden, som skyldes det uvante træk på hårsækkene. Det er ikke farligt, men kan klø og være generende. Det kan lindres med en opløsning af vand og et par dråber tea tree oil, som vil rense op og hele de små sår/knopper. Hvis man har fået kløet i knopperne med uvaskede negle, så kan der komme lidt sår - det kan lindres med klorhexidin.

Nogle kræver det lidt tilvænning og de kan havde dreadsne på en uge eller 10 dage første gang. Derefter en uges pause og så forlænge tiden et par gange, så man til sidst kan klare en 8-10 uger uden problemer.

 

Aftagning

Når de tages ud, skal dit eget hår gennembørstes grundigt, og du må ikke blive forskrækket over hårtabet. Normalt taber man 50-100 hår om dagen, og da de ikke kan komme ud af installationen, bliver det til en masse hår, der skal af på een gang. Det ser voldsomt ud, men dit hår bliver på ingen måde skadet af det.
De fleste fjerne selv dreadsne: Klip elastikkerne forsigtigt over (pas på ikke at klippe i hår eller dreads). Vikl fletningen op og løsn forsigtigt håret ved roden hvis det er filtret. Børst altid en tot ud ad gangen, så de løse hår kommer ud. Brug evt balsam eller balsam spray.
Når alle dreads er taget ud, kan du gennembørste det igen og derefter gå i bad. Vask håret to gange i shampoo og brug evt balsam og en wet brush.
Du vil opleve at du stadig har løse hår når du går i bad.
Vent med at børste håret til det er helt tørt igen efter vask.

Priser
De kan købes både med og uden påsætning.
Du kan se dem under menuen Priser.
Det er ikke alle farver, tykkelser og længder, der er i klinikken, men de kan fås hjem fra fjernlager på få dage.


Hair Envy - extensions clinique

CVR: 35347534