Tape extensions

Tape extensions


Hvad er tape-extensions?

Tape-extensions er en nyere metode, der været undervejs gennem længere tid, men først de seneste år er blevet gennemtestet nok til at være et alternativ til andre extensionsmetoder.

Metoden blev først udviklet til at lave forlængelser til foto shoots og brylluper, og kunne derfor kun holde en weekend.

Der er nu kommet en ny supertape, der holder til 6-8 ugers påsætning. Og med den rette pleje kan det holde op til 10 uger.

 

Tape-extensions er i familie med "trense-metoderne", det vil sige at extensionshåret er monteret på 3-4 cm brede silikonestykker, der tilpasses den individuelle hovedfacon og påsættes i rækker.

Trenser giver en god mulighed for at påsætte masser af hår og giver en utrolig god dækning, der går at håret falder godt ind i ens eget hår. Dog kan det være lidt mere besværligt at style trenser, da de ikke er fordelt jævt over hele håret, men er lokaliseret i 3-4 rækker, og evt nogle få sidestykker.

 

Tape-extensions påsættes ved at lægge to stykker extensions sammen omkring rækker af eget hår. På den måde holdes stykkerne fast, ved at klistre på hinanden og holde fast omkring håret.

Stykkerne er meget flade og er den type extensions, der ligger tættest ind til hovedet og er en af de mest usynlige metoder.

Nogle typer har hvert enkelt extensionshår er placeret separat i silikonstykkerne og ligner hovedbund.

 

Hvor længe holder tape-extensions?

Extensions efter tape-metoden kan sidde i ca 6-8 uger afhængigt af hvor hurtigt dit eget hår vokser og hvor meget det har tendens til at filtre.

Hold øje med din udgroning og læg mærke til når det begynder at hænge og hvis der er tegn på at udgroningen filtrer.

Afhængig af hvilken kvalitet du har valgt, og hvor godt du plejer dit hår, kan tapestykkerne genbruges flere gange. Silikonestykkerne afrenses for tapen og ny tape påsættes. Det anbefales at man vasker håret nogle gange inden gen-påsættelse af tape-extensions. 
Vi kan desværre ikke tilbyde hårvask, så enten kan du få aftaget dine tape-extensions og komme igen dagen efter med renvasket hår. Eller du kan vaske dine rødder grundigt med en dybterensende shampoo, og vi rykker extensions op uden vask.

 

Hvordan fjernes tape-extensions?

Tape-extensions fjernes ved at opløse limen i tapen med en speciel opløser. Tapen opløses nemt og extensionsbanerne glider nemt ud.

De hår, der naturligt har været fældet i perioden, vil også være bundet i mellem banerne, og vil derfor falde med ud, når man fjerner extensions. Det vil opleves som at man taber en masse hår, men disse er naturligt fældet i perioden. Normalt fælder man 50-100 hår om dagen, så efter  måneder bliver det til en del hår, der skal ud på en gang.

Man kan selv fjerne extensions ved at bruge opløser.
Afhængig af kvaliteten af tapen, kan der opleves en smule limrester i håret, men dette går ud med hårvask.

 

Forberedelser før påsætning af tape-extensions?

Før påsætning af tape-extensions, skal du vaske dit hår i en dybterensende shampoo uden residualier 2 gange (det vil sige, en shampoo, der ikke efterlader nogen form for produkt i dit hår).

Ved denne metode, er det meget vigtigt at håret er helt rent, så man undgår at extensions glider ud.

Ens eget hår må aldrig være ny-klippet med mindre man har fortalt sin frisør at man skal have en klipning forberedt til extensions. Nyklippet hår vil give en unaturlig overgang mellem eget hår og extensions.

Hvis dit hår er klippet lige over i spidserne, er det en god ide at få tyndet spidserne ud og etageklippet håret. Der vil være en let tilklipning af extensions efter påsætning.

Det er muligt at booke en grundig frisørklipning hos vores frisør Michelle efter påsætning, men være opmærksom på at få booket tid til dette.

 

Hvorfor vælge tape-extensions?

Metoden er nem, skånsom og meget holdbar.

Tape-extensions dækker rigtig flot og egner sig især til meget fint eller meget lyst hår. Denne metode er ikke oplagt til kraftigt hår

Det er muligt selv at fjerne tape-extensions, med minimale skader på eget hår.

 

Tape-extensions er egnet til fint eller normalt hår, og vil være det oplagte valg for extensions i meget fint eller meget lyst hår.

Vi bruger ind i mellem at kombinere tape-extensions øverst med andre trensemetoder, så det kan fungere i tykkere hår. Vores erfaring er at det fungerer rigtig godt til kraftigt hår hvor man gerne vil sætte extensions højt med tape, men have den kraftigere fylde fra f.eks flettemetoden.Hairtalk
Hair Envy er certificeret Hairtalk salon.
Læs mere om de forskellige produkter her

Hair Envy - extensions clinique

CVR: 35347534