Nail Envy

Nail Envy

Nail Envy er professionelle neglebehandlinger der også tilbydes i klinikken.
Efter mange opfordringer, tilbyder klinikken professionelle neglebehandlinger, så man ikke behøver at skulle flere steder.
Vi forhandler hos Insight Cosmetics Group og er certificeret salon i professionelle og EU-godkendte hypoallergene brands.

Gelpolish


En holdbar og stærk lakering der hjælper dine egne negle til at gro og undgå at knække.

Forstærkning


En forstærkning med gelé i din egen negls længde, så de kan gro lange. Der kan vælges en neutral forstærkning eller afsluttes med gelpolish.

Forlængelse


Forlængelse af dine negle, der bygges op på skabelon i gelé. Der kan vælges en neutral forlængelse eller afsluttes med colorgel eller gelpolish.

Dybdepleje


Styrke af keratinbindinger, vitaminer og olier, der trænger ned i neglen og plejer indefra.

Du kan se alle priser på bookingsystemet

Følg med på instagram for masser af billeder.CND™ (Creative Nail Design) er verdens største udbyder af produkter til den professionelle neglebranche, og er kendetegnet ved innovation samt høj kvalitet i produkter og uddannelse. Den store passion for neglebranchen har ledt til banebrydende innovationer som verdens mest solgte neglebehandling SHELLAC®, den langtidsholdbare neglelak VINYLUX™ og den genopbyggende neglekur RescueRXx™ - skønhedsfavoritter som alle har vundet Danish Beauty Award samt mange andre priser. Derudover tilbyder CND™ både forstærkning og forlængelser, samt lækre mani- og pedicure produkter.

Light Elegance™ er en storfavorit blandt professionelle negleteknikere. Det er et højkvalitets brand udviklet af kemikeren Jim McConnell, baseret på efterspørgsel fra neglesalonerne. Det er dog i laboratoriet, at Light Elegance™ virkelig er  kendetegnet ved deres store viden og fokus på kemien.

Light Elegance™ er et brand, der er i konstant udvikling og har fingeren på pulsen i forhold til lancering af de nyeste trends til hver sæson.
Light Elegance™ tilbyder holdbare gelpolish lakeringer, forstærkning og forlængelser i hypoallergent gelé.


Lecenté er et EU-godkendt, højkvalitets mærke produceret i England.
Lecenté tilbyder slidstærk og holdbar gel polish og er verdenskendt for deres glitter og folier.


Famous Names LLC blev grundlagt i 2010 af Linda og Jim Nordstrom, der har arbejdet hele deres professionelle karriere i den professionelle skønhedsbranche. Virksomheden er dedikeret til at skabe topklasse negleplejeprodukter og sælger kun til professionelle negleteknikere. Produktmærkerne omfatter blandt andet IBX System© og  Dadi 'Oil®.
IBX er en lille linje af fantastiske naturneglsprodukter, der kan anvendes enten alene eller under Gel Polish og endda også under gele eller akryl. 
Dybtebehandlende reparende, plejende og styrkende produkter, der arbejder nede i neglen og ikke efterlader noget på neglen. Den "limer" flossede negleplader sammen og plejer i dybten.
Det er derfor optimalt til de der har svage negle og som f.eks ikke kan bære lakering på job.