Vegan fusion

Vegan fusion


Hvad er vegan fusion?

Extensionsmarkedet har i mange år været beskyldt for udnyttelse af de fattigere dele af verden og der går mange historier om uvillige dononer og uetiske forhold både under høstning af donor-hår og på fabrikkerne i østen.

Selvom man forsøger at vælge etisk forsvalige distributører af extensions, ændrer det ikke på, at produktet er menneskehår og dermed ikke er et vegetarisk/vegansk valg.

 

Derfor kan nu tilbydes vegan fusion, som er 100% veganske extensions, der ikke er lavet af animalske produkter og som ikke er testet på dyr.

Forhandleren lover etisk korrekte forhold, og miljøvenlig fremstilling af extensions.

 

De fibre der bruges, er lettere end ægte hår, men ligner og føles som rigtigt hår.

 

Vegan fusion, er en "tot for tot-metode", der vil sige, at man påsætter en extensionstot til en tot af ens eget hår.

Det giver naturlig bevægelse i håret, og det er nemt at style, da håret er fordelt jævnt.

 

Totterne mixes i farver til at matche håret og påsættes ved at lave en lille fletning ved hovedbunden på ca 1½ cm. Fletningen omvikles med fibre, der varmes med en særlig varmetang, og danner en lille hård binding omkring fletningen. Der kommer ikke varme direkte på håret, men i stedet udnyttes de særlige fordele ved at arbejde med syntetiske hår.

Man kan opleve at der ind i mellem tabes en extensions-tot. Det er helt normalt, at man taber enkelte totter.

 

Hvor længe holder vegan fusion-extensions?

Extensions efter vegan fusion-metoden kan sidde i ca 3 måneder afhængigt af hvor hurtigt dit eget hår vokser og hvor meget det har tendens til at filtre.

Hold øje med din udgroning og læg mærke til når det begynder at hænge og hvis der er tegn på at udgroningen filtrer.

Vegan fusion kan ikke genbruges.

 

Hvordan fjernes vegan fusion?

Fibrene fjernes ved at man vrider den lille binding, så den knækker. Derefter kan man nemt flette fibrene ud og fjerne extensions.

Det vil opleves som at man taber en masse hår, men disse er naturligt fældet i perioden. Normalt fælder man 50-100 hår om dagen, så efter 3 måneder bliver det til en del hår, der skal ud på en gang.

Man kan selv fjerne extensions.

 

Forberedelser før påsætning af vegan fusion?

Før påsætning af  vegan fusion-extensions, skal du vaske dit hår i en dybte-rensende shampoo uden residualier (det vil sige, en shampoo, der ikke efterlader nogen form for produkt i dit hår).

Det vil sikre, at påsætningen er mest holdbar, og at man undgår at totterne glider ud.

Ens eget hår må aldrig være nyklippet med mindre man har fortalt sin frisør at man skal have en klipning forberedt til extensions. Nyklippet hår vil give en unaturlig overgang mellem eget hår og extensions.

Hvis dit hår er klippet lige over i spidserne, er det en god ide at få tyndet spidserne ud og etageklippet håret. Der vil være en let tilklipning af extensions efter påsætning, men en meget kantet og skarp frisure vil gøre tot for tot-metoderne et uegnet valg.

 

Hvorfor vælge vegan fusion?

Metoden har været på markedet i mange år og er meget brugt i afro-hår til brug af diverse syntetiske extensions. Metoden er overført til denne nye type fibre, der ligner og føles som europæisk hår.

Ud over det dyre-etiske og medmenneskelige aspekt, er vegan fusion en meget skånsom påsætningmetode, der egner sig til alle hårtyper.

Forhandlerproblemer
Det har været svært de senste år at finde forhandlere der kan levere materialer i ordentlig kvalitet.
Vi håber at løse dette snarest.

Hair Envy - extensions clinique

CVR: 35347534