Nano weft

Nano weft


Hvad er NanoWeft?


NanoWeft-extensions er en ny metode, der sandsynligvis er eksklusiv for os i Danmark. NanoWeft er en videreudvikling af EasyWeft-metoden, men med ringe, der er 90% mindre for en usynlig påsætning.

NanoWeft, er en "trense-metode", der vil sige, at man extensionshåret er monteret på en lang bane af hår, der tilpasses den individuelle hovedfacon og påsættes i rækker.

Trenser giver en god mulighed for at påsætte masser af hår og giver en utrolig god dækning, der går at håret falder godt ind i ens eget hår. Dog kan det være lidt mere besværligt at style trenser, da de ikke er fordelt jævt over hele håret, men er lokaliseret i 3-4 rækker, og evt nogle få sidestykker.

 

NanoWeft-extensions bliver påsat ved at tilpasse stykker af trenser til rækker af vandrette skilninger, og trensen fastholdes med nano ringw.

 

Hvad er nano rings?

Nano rings, er de små ringe, der bruges til at fæstne trenserne. Ringene er meget lette og de er lakeret til at matche hårfarven.  Ringene er beklædt på indersiden med silikone for at beskytte håret og for at undgå at det glider ned. Nano rings er 90% mindre end konvetionelle micro rings på markedet.

 

Hvor længe holder NanoWeft?

Extensions efter trense-metoden kan sidde i ca 2 måneder afhængigt af hvor hurtigt dit eget hår vokser og hvor meget det har tendens til at filtre.

Hold øje med din udgroning og læg mærke til når det begynder at hænge og hvis der er tegn på at udgroningen filtrer.

Afhængig af hvilken kvalitet du har valgt, og hvor godt du plejer dit hår, kan EasyWeft-trensen genbruges flere gange. Trenser kan påsættes samme dag, som de er blevet fjernet.

 

Hvordan fjernes NanoWeft?

NanoWeft trenserne fjernes ved at åbne nano ringene og så vil trenserne glide ud.

De hår, der naturligt har været fældet i perioden, vil også være bundet i nano rinene, og vil derfor falde med ud, når man fjerner extensions. Det vil opleves som at man taber en masse hår, men disse er naturligt fældet i perioden. Normalt fælder man 50-100 hår om dagen, så efter  måneder bliver det til en del hår, der skal ud på en gang.

Der skal bruges specielværktøj til at fjerne nano-rings

 

Forberedelser før påsætning af NanoWeft?

Før påsætning af NanoWeft-extensions, skal du vaske dit hår i en dybte-rensende shampoo uden residualier (det vil sige, en shampoo, der ikke efterlader nogen form for produkt i dit hår).

Det vil sikre, at påsætningen er mest holdbar, og at man undgår at extensions glider ud.

Ens eget hår må aldrig være ny-klippet med mindre man har fortalt sin frisør at man skal have en klipning forberedt til extensions. Nyklippet hår vil give en unaturlig overgang mellem eget hår og extensions.

Hvis dit hår er klippet lige over i spidserne, er det en god ide at få tyndet spidserne ud og etageklippet håret. Der vil være en let tilklipning af extensions efter påsætning, men påsætning af trenser, giver generelt en god dækning, og vil nemmere skjule overgangen end "tot for tot-metoderne"

 

Hvorfor vælge NanoWeft?

Metoden er nem, skånsom og meget holdbar.

Trenserne dækker flot i selv kraftigt hår, og giver en meget naturlig påsætning.

 

NanoWeft er egnet til alle hårtyper, men i meget fint eller meget lyst hår, vil man kunne opleve at det kan være svært at skjule extensions ved opsætninger.

 

Hair Envy - extensions clinique

CVR: 35347534