Flet-extensions

Flet-extensions


Hvad er flet-extensions?

Flet-extensions er en videreudvikling af den afrikanske weave-metode, der er tilpasset skandinavisk/europæisk hår.

Flet-extensions giver samme flotte dækning, men er mere skånsomt og mindre synligt.

 

Flet-extensions, er en "trense-metode", der vil sige, at man extensionshåret er monteret på en lang bane af hår, der tilpasses den individuelle hovedfacon og påsættes i rækker.

Trenser giver en god mulighed for at påsætte masser af hår og giver en utrolig god dækning, der går at håret falder godt ind i ens eget hår. Dog kan det være lidt mere besværligt at style trenser, da de ikke er fordelt jævnt over hele håret, men er lokaliseret i 3-4 rækker, og evt nogle få sidestykker.

 

Flet-extensions påsættes ved at lave rækker af fine forstærkede franske fletninger og sy extensions fast til disse.

 

 

Hvor længe holder flet-extensions?

Extensions efter flet-metoden kan sidde i ca 2 måneder afhængigt af hvor hurtigt dit eget hår vokser og hvor meget det har tendens til at filtre.

Hold øje med din udgroning og læg mærke til når det begynder at hænge og hvis der er tegn på at udgroningen filtrer.

Afhængig af hvilken kvalitet du har valgt, og hvor godt du plejer dit hår, kan trenserne genbruges flere gange. Trenser kan påsættes samme dag, som de er blevet fjernet.

 

Hvordan fjernes flet-extensions?

Flet-extension trenserne fjernes ved at klippe tråden, der er brugt til at sy trenserne fast, og håret glider nemt ud. Derefter flettes fletningerne op og børstes ud.

De hår, der naturligt har været fældet i perioden, vil også være bundet i fletningerne, og vil derfor falde med ud, når man fjerner extensions. Det vil opleves som at man taber en masse hår, men disse er naturligt fældet i perioden. Normalt fælder man 50-100 hår om dagen, så efter  måneder bliver det til en del hår, der skal ud på en gang.

Man kan selv fjerne extensions ved at klippe tråden og pille syning og fletninger op.

 

Forberedelser før påsætning af flet-extensions?

Før påsætning af flet-extensions, skal du vaske dit hår i en dybte-rensende shampoo uden residualier (det vil sige, en shampoo, der ikke efterlader nogen form for produkt i dit hår).

Det vil sikre, at påsætningen er mest holdbar, og at man undgår at extensions glider ud.

Ens eget hår må aldrig være ny-klippet med mindre man har fortalt sin frisør at man skal have en klipning forberedt til extensions. Nyklippet hår vil give en unaturlig overgang mellem eget hår og extensions.

Hvis dit hår er klippet lige over i spidserne, er det en god ide at få tyndet spidserne ud og etageklippet håret. Der vil være en let tilklipning af extensions efter påsætning, men påsætning af trenser, giver generelt en god dækning, og vil nemmere skjule overgangen end "tot for tot-metoderne".

 

Hvorfor vælge flet-extensions?

Metoden er nem, skånsom og meget holdbar.

Trenserne dækker flot i selv kraftigt hår, og giver en meget naturlig påsætning.
Det er muligt selv at fjerne flet-extensions, med minimale skader på eget hår.

 

Flet-extensions egnet til alle hårtyper, og vil være det oplagte valg for ønske om meget kraftig påsætning.

Hair Envy - extensions clinique

CVR: 35347534