Nano extensions

Nano extensions


Hvad er nano extensions?

Nano ring-extensions er en metode, der er helt ny på markedet. Man bruger ikke lim, varme eller kemikalier.

Nano extensions, er en "tot for tot-metode", der vil sige, at man påsætter en extensionstot til en tot af ens eget hår.

Det giver naturlig bevægelse i håret, og det er nemt at style, da håret er fordelt jævnt.

 

Totterne er samlet i en lille binding af keratin, som er et protein, der naturligt findes i hår og negle, og som er formet som en enden på et snørrebånd med en lille spids af metal eller akryl. Totterne fæstnes ved at man trækker totter af ens eget hår gennem en nano ring og monterer spidsen i ringen, der klemmes sammen og holder extensionstotten på plads.

Man kan opleve at der ind i mellem tabes en extensions-tot. Det er helt normalt, at man taber enkelte totter, og man kan altid bede om at få dem påsat igen.

 

Hvad er nano rings?

Nano rings, er de bitte små ringe, der bruges til at fæstne extensions-totterne.

Ringene er meget lette og de er fås til mørkt eller lyst hår

Nano ringene er en videreudvikling af cold fusion micro rings, og er 90% mindre end micro rings.

Håret trækkes gennem nano ringen, og extensionstotten monteres i ringen, der klemmes sammen med en speciel extensionstang.

 

Hvor længe holder nano extensions?

Extensions efter nano ring-metoden kan sidde i ca 4-6 måneder afhængigt af hvor hurtigt dit eget hår vokser og hvor meget det har tendens til at filtre.

Efter 4 uger skal extensions tilses og der udarbejdes en rotationsplan for dine extensions, så du undgår skade på dit hår

Afhængig af hvilken kvalitet du har valgt, og hvor godt du plejer dit hår, kan nano extensions totter genbruges flere gange.

Dine nano ring extensions skal rykkes med jævne mellemrum afhængigt af din hårtype, og ved behov skifter man de totter ud, der ikke egnes til genbrug.

Rotationsplanen bliver lavet personligt og er meget afhængig af hårtype, men der går generelt mellem 4 og 8 uger mellem hver rotation.

Kvaliteten af håret i denne type extensions er generelt højere og hvis man vælger den bedste kvalitet, er set holde op til 2 år ved kontiunerlig brug. Generelt holder mørkere hår bedre end lysere hår.

 

Hvordan fjernes nano extensions?

Nano ringene fjernes ved at bruge en speciel extensionstang til fjernelse af micro rings. Man åbner ringene og extensionstotten og ringen glider nemt ud. Der er ingen kemikalier eller andre ting efterladt i håret.

De hår, der naturligt har været fældet i perioden, vil også være bundet i micro ringen, og vil derfor falde med ud, nrå man fjerner extensions. Det vil opleves som at man taber en masse hår, men disse er naturligt fældet i perioden. Normalt fælder man 50-100 hår om dagen, så det bliver det til en del hår, der skal ud på en gang.

Man kan selv ikke fjerne extensions.

 

Forberedelser før påsætning af nano extensions?

Før påsætning af  nano rings, skal du vaske dit hår i en dybte-rensende shampoo uden residualier (det vil sige, en shampoo, der ikke efterlader nogen form for produkt i dit hår).

Det vil sikre, at påsætningen er mest holdbar, og at man undgår at totterne glider ud.

Ens eget hår må aldrig være ny-klippet med mindre man har fortalt sin frisør at man skal have en klipning forberedt til extensions. Nyklippet hår vil give en unaturlig overgang mellem eget hår og extensions.

Hvis dit hår er klippet lige over i spidserne, er det en god ide at få tyndet spidserne ud og etageklippet håret. Der vil være en let tilklipning af extensions efter påsætning, men en meget kantet og skarp frisure vil gøre tot for tot-metoderne et uegnet valg.

 

Hvorfor vælge nano extensions?

Metoden er ny på markedet og er yderst populær på markedet i England og USA.

Metoden er stort set usynlig og er meget skånsom. Der skal udarbejdes og følges en særlig rotationsplan for dine nano extensions for at du får mest muligt ud af dem.

Denne metode er god til dem, der ved at de gerne vil have og beholde extensions og som kan afse tid til regelmæssig kontrol og eftersyn, opstramning og udskiftning af extensions.

 

Nano extensions er egnet til stort set alle hårtyper, men kræver en konsultation før påsætning for at sikre sig forståelse for den anderledes rutine omkring extensions.

Hair Envy - extensions clinique

CVR: 35347534