Ultra sonic fusion

Ultra sonic fusion


Hvad er ultra sonic fusion?

Ultra sonic kaldes også for Ultra Cold fusion og er en metode, der har vundet frem over de senste år, da det er en meget skånsom metode, der ikke bruger lim, varme eller kemikalier.

Ultra sonic fusion er en fusion mellem hot fusion og cold fusion og har taget det bedste af de to metoder. Usynlig, holdbar, flad og skånsom.

Ultra sonic fusion, er en "tot for tot-metode", der vil sige, at man påsætter en extensionstot til en tot af ens eget hår.

Det giver naturlig bevægelse i håret, og det er nemt at style, da håret er fordelt jævnt.

 

Totterne er samlet i en lille  binding af keratin, som er et protein, der naturligt findes i hår og negle, og som er formet som en en lille flad binding. Totterne fæstnes ved at man folder en extensionstot omkring en tot af  ens eget hår og "svejser" den sammen med ultralyd. Der er derved ikke nogen ekstern varmepåvirkning og da totten er flad, vil man minimere risikoen for at håret filtrer ved udgroningen.

Man kan opleve at der ind i mellem tabes en extensions-tot. Det er helt normalt, at man taber enkelte totter, men det er minimalt hvad man taber med denne metod.

 

 

Hvor længe holder ultra sonic fusion-extensions?

Extensions efter ultra sonic fusion-metoden kan sidde i ca 4-6 måneder afhængigt af hvor hurtigt dit eget hår vokser og hvor meget det har tendens til at filtre.

Hold øje med din udgroning og læg mærke til når det begynder at hænge og hvis der er tegn på at udgroningen filtrer.

Ultra sonic fusion kan ikke umiddelbart genbruges med samme metode.

 

Hvordan fjernes ultra sonic fusion?

Totterne fjernes ved at bruge en speciel extensionstang, der knuser keratinen og så kan den glide ud af håret. Det er nogen gange nødvendligt at bruge lidt mild remover til at få keratinen til at krystallisere.

De hår, der naturligt har været fældet i perioden, vil også være bundet i totten, og vil derfor falde med ud, nrå man fjerner extensions. Det vil opleves som at man taber en masse hår, men disse er naturligt fældet i perioden. Normalt fælder man 50-100 hår om dagen, så efter 3 måneder bliver det til en del hår, der skal ud på en gang.

 

Forberedelser før påsætning af ultra sonic fusion?

Før påsætning af  ultra sonic fusion-extensions, skal du vaske dit hår i en dybte-rensende shampoo uden residualier (det vil sige, en shampoo, der ikke efterlader nogen form for produkt i dit hår).

Det vil sikre, at påsætningen er mest holdbar, og at man undgår at totterne glider ud.

Ens eget hår må aldrig være ny-klippet med mindre man har fortalt sin frisør at man skal have en klipning forberedt til extensions. Nyklippet hår vil give en unaturlig overgang mellem eget hår og extensions.

Hvis dit hår er klippet lige over i spidserne, er det en god ide at få tyndet spidserne ud og etageklippet håret. Der vil være en let tilklipning af extensions efter påsætning, men en meget kantet og skarp frisure vil gøre tot for tot-metoderne et uegnet valg.

 

Hvorfor vælge ultra sonic fusion?

Metoden har efterhånden været på markedet en del år, og er udviklet for af få en mere skånsom, holdbar og usynlig påsætningsmetode end de hidtidige.

Ultra sonic fusion  giver en meget holdbar påsætning, men ved meget fint eller meget lyst hår, kan de små flade bindinger nemt skjules.

Ultra cold fusion er egnet til alle hårtyper.

Hair Envy - extensions clinique

CVR: 35347534