Hairtalk

Tape extensions
Hairtalk
What's the fuss? Er der virkelig så stor forskel som prisen indikerer?
Svaret er JA! 
Hairtalk er et helt enormt lækkert produkt, som bare holder.
Tapen er kirurgisk og specielt fremstillet til mennesker med skadet hår, hårtab og hårsygdomme. Det er yderst skånsomt og aftagningen er en del blidere.
Jeg kan ikke sige rosende ord nok omkring tapen, der bare holder til hvad som helst. Jeg har elitesportsfolk, der sveder meget, der bruger hairtalk uden problemer. 
Hemmeligheden ligger i Hairtalk shampoo, der indeholder ingredienser, der forstæker tapen.


Der ud over er kvaliteten af håret eminent. Jeg har haft genpåsat det samme hår uden pause i 18 måneder - også det helt silverblonde.

Som den eneste leverandør giver hairtalk 6 måneders garanti på kvaliteten af håret. Det er der ingen andre leverandører, der tør, men de stoler så meget på deres produkt, at det ikke er noget problem.


Typer af Hairtalk tape
Der findes flere typer hairtalk fæstner, til at dække forskellige behov.

 • Standard. En 3 cm fæstne med en blank overflade.
  Denne er den mest almindelige hairtalk tape extensions.

 • Plus. En 3 cm fæstne med hver enkelt hår placeret individuelt.
  Den ligner hovedbund, og er lidt tykkere, da hårene står ud enkeltvis. Den bruges oftest med standard på undersiden, for at den ikke bliver for tyk og typisk kun i øverste række extensions.

 • Plus - Root color. En 3 cm fæstne som Hairtalk Plus, men har en mørkere udgroning, der blender perfekt ind i hår, der er lysere i spidserne.

 • Colormelt. En 4 cm fæstne, der er glat og blank. Der findes flere flotte kombinationer af ombré, hvor 25% er mørk, 50% er mixet og 25% er lys i spidserne. Den brede mixede midste giver en flot glidende overgang i farven. Desuden enkelte helt lyse kolde toner

 • Single tape. En 3 eller 4 cm tape, der kan lukke en sandwich, så der kun er en enkelt tapebane og ikke to som vanligt. Det giver mulighed for at lave helt flade påsætninger i fint eller tyndt hår, med minimal vægt på håret.
 • ProLine NYHED. En 3 cm fæstne, der har 1 mm plus trense øverst og resten glat, der giver et perfekt blend men uden den tykke fornemmelse som Plus kan give.

 • SilverLine NYHED. En 3 cm fæstne som Proline, men i helt kolde toner. Der er mixet 30% syntetiske højkvalitetes fibre ind.

HairWear

Hairtalk har ud over tape-extensions også toppe, der kan enten tapes fast eller sidde med clips, der dækker tyndt eller skadet hår på toppen af hovedet. Der ud over, findes Headbands, som er en halo-type extensions, man kun bruger i dagtimerne. Det er hår monteret på elastisk blonde med en tynd fiskesnørre, der går ca fra tinding til tinding. Den bliver tilpasset den enkelte og fås i mange farver.

Hairtalk har mange løsninger, så du kan kontakte mig for en konsultation så vi finder den rette til dig.

Der kommer snarest en opdateret prisliste på hairtalk herunder.

Hair Envy - extensions clinique

CVR: 35347534